طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه با گوشت مرغ و همراه با سس مخصوص

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : سه شنبه 22 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه جوجه چینی

جوجه چینی ، طرز تهیه جوجه چینی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه جوجه چینی را برایتان آموزش دهیم. جوجه چینی غذای خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود و در یک سس خوابانده می شود تا در هنگام سرخ کردن حالت پفکی پیدا کند. معمولا جوجه چینی را با سس تارتار میل می کنید ولی بدون این سس هم مزه واقعا عالی دارد. با این میزان مواد می توانید برای 5 نفر جوجه چینی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
دلستر بدون طعم (یا دلستر لیمو) به میزان لازم
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه جوجه چینی

مراحل تهیه جوجه چینی به این صورت است که شما اول باید سینه مرغ را برش های باریک و خلالی خرد کنید. برای طعم دار کردن مرغ بهتر است که 1 ساعت برش های مرغ را در پیاز خرد شده و آبلیمو و ادویه ها قرار دهید و داخل یخچال بگذارید.

در ظرفی آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سپس مقداری نمک و فلفل و ادویه دلخواهتان را به آرد بزنید حالا شروع به اضافه کردن دلستر بکنید. دلستر را باید در حدی بریزید تا غلظت خمیر نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت.

حالا تکه های مرغ را داخل این خمیر بخوابانید و برای مدتی داخل یخچال بگذارید. مرغ را زیر و رو کنید تا خمیر به همه جای مرغ برسد. 1 ساعت خواباندن مرغ در این خمیر کافیست چون اگر بیشتر از این مدت بماند مرغ سفت می شود.

در تابه ای مقدار کافی روغن بریزید و بگذارید حسابی داغ شود سپس تکه های مرغ را داخل روغن سرخ کنید. به خاطر وجود آرد دور مرغ ، جوجه ها زود سرخ می شوند مواظب باشید تا نسوزند. همه جوجه ها را سرخ کنید و در بشقاب سرو بچینید و با سس کچاپ و خیار شور تزیین کنید.

 



تعداد بازدید از این مطلب: 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود